torstai 17. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen laskeutuu Toimelaan


On siivottu, leivottu ja tohistettu. Nyt on aika rauhoittua pääsiäisen viettoon. Sääennusteet lupaavat pitkääperjantaita lukuunottamatta lämpimiä ja kauniita ilmoja. Ehkä tässä jo pääsee pihapuuhien alkuun. Ainakin kiikku ja puutarhakalusteet täytyy nostaa paikoilleen ja näkyvimmät nurkat haravoida. Ihanat pitkät pyhät edessä!

Pääsiäisen tunnelmaa on kaivettu esiin vanhoilla, lasten askartelemilla koristeilla kuten tiput yllä ja hieman kärsineen oloinen trulli alla. Kärsineitä tai ei, haluan nämä mukaan pääsiäisen viettoon.


Kissanohra on kasvanut pari viikkoa ja kissa on sitä jo nakertanut.

 

Huopamunat ovat tämän kevään löytö Iisalmen kauppahallin käsityöläismyymälästä. Niiden kera: Hyvää pääsiäistä, nautitaan kevätkeleistä!


9 kommenttia:

 1. Lasten tekemät pääsiäiskoristeet ovatkin tosi ihania ja helyttäviä.
  Aurinkoista ja rentouttavaa pääsiäistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja mukavia pyhiä sinullekin.

   Poista
 2. Kivoja koristeita. Hyvää pääsiäistä

  VastaaPoista
 3. Mukavaa Pääsiäisenaikaa sinulle! Toivotaan hyviä ilmoja, että päästäisiin vähän pihallekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totisesti toivotaan ja eiköhän toiveemme näyttäisi toteutuvan.

   Poista
 4. Meidän kissat ei välittänny mitään ohrasta! Onpa siinä minulle nyt raeruohoa.
  Kivat nuo huovutetut munat. Edellisessä postauksessa kasvi on mun mielestä maksaruohoa. Meillä kasvaa samanlaista. Hyvää pääsiäisenaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös huovutetuista munista kovasti. Mitä tulee edellisen postauksen kuviin, niin se pieni keltainen on mielestäni maksaruohoa. Alemman kuvan kasvi, jolle en tiedä nimeä, on korkeaa ja aivan erilaista, ei minun mielestäni maksaruohoa. Hyviä pyhiä sinullekin ja kiitos kommentista.

   Poista
  2. Anteeksi Eeviregina, taisit olla oikeassa väittäessäsi kasviani maksaruohoksi. Tulin tutkineeksi maksaruohoja netistä ja niitähän löytyi vaikka minkälaisia. Tämä omani, korkea ja vaaleanpunainen, saattaisi kuvien perusteella olla komeamaksaruoho, vai mitä tuumitte? Kuva on siis edellisessä postauksessa.

   Poista

Mukavaa, että vierailit Toimelassa. Kaikki kommentit ovat tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...