maanantai 11. tammikuuta 2016

Katse kevääseen: Mitä näihin kylväisi?


Ihmeellisesti ihmisen mieli kääntyy kevääseen, vaikka ulkona paukkuu -18 asteen pakkanen ja tuulee vimmatun kylmästi. Mutta kun joulukoristeet kerää pois ja päivä hiukankin pitenee, alkaa kevättää.

Tänä vuonna kevät alkaa näiden purkkien täyttämisellä. Sain joululahjaksi liitutaulumaalilla maalatut ruukut, joihin voipi sitten kirjoitella kylvösten nimet ja syksyllä pyyhkiä pois.

Hauska askarteluidea ja kauniit ruukut, olin otettu. Kiitos tyttärelle. Pinterest on kuulemma toiminut innoituksen lähteenä näihin, kuten niin moneen muuhunkin näpräämiseen.


Olisiko kukkamukuloiden paikka, vai yrttien vai vai vai...

Vielä on aikaa pähkäillä. Haaveileminen onkin usein parasta. Ja haaveissa kaikki on mahdollista ja onnistuu!

21 kommenttia:

  1. Onpas nätit ruukut ja kiva idea! Vielä hienommiksi tulevat, kun ruukusta kasvaa jotakin vihreää:) Nyt onkin hyvä aika haaveilla ja suunnitella tulevaa kasvukautta.

    VastaaPoista
  2. Hieno idea, ei pääse kasvin tarkka nimi unohtumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tytär tietää, että äitin muisti ei ole parhaasta päästä.

      Poista
  3. Hyödylliset ja kivat kukkaruukut.
    Täällä meilläkin on tuullut tänään tosi kylmästi, mutta onneksi pakkasta on vain vajaat kymmenen astetta. Kevättä kohti mennään, vaikka kuusi vielä seisoo nurkassa.

    VastaaPoista
  4. Sielläpä ollaan jo ihan kevätfiiliksissä! Vähän kävin itsekin siemeniä läpi ja kummasti sieltä pusseista sai ammennettua uutta intoa. Tuntuu,että kevät on jo ihan nurkan takana. Luulenpa, että nuokin ruukut täyttyvät äkkiä uuden kasvun ihmeistä.

    VastaaPoista
  5. Ihana ja käyttökelpoinen verbi: kevättää.

    VastaaPoista
  6. Onnistuiko piirustelu ja pyyhkiminen hyvin?

    VastaaPoista

Mukavaa, että vierailit Toimelassa. Kaikki kommentit ovat tervetulleita!