lauantai 27. joulukuuta 2014

Joulutunnelmia


Joulu alkaa olla pulkassa ja uutta vuotta odotellaan. Toimelassa joulu sujui rauhallisesti lapsuudenkodissa vierailevasta jälkikasvusta nauttien. Myös vanhemman sukupolven kanssa tuli vietettyä joulua eri tavoin. Muistisairas vaari asuu ensimmäistä joulua hoivakodissa, mutta hänkin pääsi pyörätuolilla tapaninajelulle kotiin.

Kukkia meillä oli tänä vuonna tosi vähän. Edustakoon niitä valkoinen amaryllis. Lisäksi löytyy vaalenapunainen hyasintti ja koristeltuja minitulilatvoja. Kuopuksen allergiaoireiden vuoksi luovuimme kokeeksi aidosta joulukuusesta. Kun muovista piti lähteä hankkimaan, päädyin tekokuusten äärilaidalle eli valkoiseen muovikuuseen. Vihreät eivät mielestäni näyttäneet yhtään enempää aidoilta ja tämä valkoinen on jotenkin valoisa. Kaikkia se ei miellytä, mutta kompromissina se meni. Allergioita ei ole vielä näkynyt.

Tänä syksynä olen ollut sen verran kiireinen, että käsityöt ovat jääneet vähälle. Innostuin sentään väsäämään paperinarusta valokransseja. Itselle jäi ikkunaan punainen. Valkoiset päätyivät jälkikasvun jolulahjoiksi.


 
Joulun hauskin tervehdys oli poroksi naamioitu joulupöydän ruokaviini :). Kiitos siitä.

Antoisia välipäiviä blogivieraille.Ja tervetuloa Maatuska, uusi Toimelan seuraaja!

7 kommenttia:

 1. Niin se varsinainen joulu hurahti ohitse melko nopean tuntuisesti. Meilläkin pojat perheineen ovat viettäneet kansamme joulua.Onneksi tänne meillekin saatiin aatoksi valkea lumivaippa jouluista tunnelmaa luomaan. Kauniit paperinarukranssit.

  VastaaPoista
 2. Nätiltä näyttää ainaski näin kuvista katsottuna tuo valkoinenkin kuusi. Niin se meni tämäkin joulu. Hyvää uutta vuotta ja sen odotusta!

  VastaaPoista
 3. Joulu on takana, mutta joulumieltä vielä rutkasti jäljellä. Hyvää loppuvuotta ja parempaa vuotta 2015

  VastaaPoista
 4. Kauniit kranssit! Hyvää loppuvuotta!

  VastaaPoista
 5. Hienoja kransseja! Pari joulua olen itsekin ajatellut kokeilla niiden tekoa, mutta enpä ole vielä saanut aikaseksi.

  VastaaPoista
 6. Joulu tulee joka vuosi yhtä nopeasti ja menee myös samantien.

  VastaaPoista
 7. Poroviinipullo, hihih.. :D
  Kaikkea hyvää vuodelle 2015!

  VastaaPoista

Mukavaa, että vierailit Toimelassa. Kaikki kommentit ovat tervetulleita!