lauantai 18. huhtikuuta 2015

Hyppy takaisin talveen ja postia poikaselta


Kuluneella viikolla tuli hypättyä takaisin talveen. Vietimme kevätlomaa Pyhätunturin maisemissa hiihdellen ja puhtaista hangista nautiskellen.


Puutarhatyöt tuntuivat aika kaukaiselta asialta, kun alla oli metri lunta.

Aurinko helli useimpina päivinä ja parhaimmillaan alkuviikosta lämmintä oli yli 10 astetta. Ei tietoakaan pikisistä penkoista eikä katupölystä, joihin eilen palasimme.

Toimelan leveysasteella lumet olivat viikon loman aikana kaikonneet. Daalian taimet lähes karkaavat purkista ja piha odottaa siistijää. On käärittävä hihat ja ruvettava hommiin. 

Mukavaa sähköpostiakin sain loman aikana. Anja Salosta oli lähettänyt kuvan onnenapilasta tai toiselta nimeltään onnenkäenkaalista, jonka käpyjä lähetin hänelle helmikuulla. Anja pyysi valkoisen, uskollisen huonekasvin käpyjä, kun esittelin kasvia blogissa postauksessa Juoruja ja valopilkkuja.

Hauska huomata, kuinka blogien kautta voi saada uusia ystäviä eri puolilta maata ja maailmaa, vaikka ei kasvokkain tapaisikaan. Hauska myös ajatella, että kukkaseni "poikanen" kasvaa uusissa maisemissa hyvässä hoidossa ja näyttäisi voivan rehevämmin kuin omani tällä hetkellä. Kiitos Anjalle kuvasta. Odotellaan kukkia kasveihimme.


4 kommenttia:

 1. Niin, voit vain kuvitella millaista tosiaan on asua täällä hankien keskellä.. :) Vaikkakaan en osais kuvitella asuvani muualla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkä teillä on talvi, mutta ihanat maisemat ja luonto. Lapin kesäkin onkaikessa lyhykäisyydessään kiehtova. Kun täällä lakeuksilla asuu, tuntureita ja keroja voi vain hiljentyen ihailla. Tuskin minäkään sieltä lähtisin, jos olisin Lappiin syntynyt.

   Poista
 2. Oli varmaan kiva hiihdellä auringonpaisteessa valkoisilla hangilla! Mukava juttu käenkaalin poikasesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosiaan ihana hiihtoloma. Ja tuo onnenkäenkaalin tervehdys piristi myös.

   Poista

Mukavaa, että vierailit Toimelassa. Kaikki kommentit ovat tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...