sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Yrttejä ja jouluruusuja


En ole kylvänyt tänä keväänä yhtään esikasvatettavaa kasvia, koska aika ei siihen tällä erää riitä. Tilasin kuitenkin muutaman pienen taimen ikkunanlautoja piristämään. Esimerkiksi tämän yrttimixin joka pitää sisällään lippiaa, oreganoa, timajamia ja rosmariinia.

Niinhän siinä sitten kävi, että unohdin seurata Postin lähetyskoodilla taimien matkaa lähipostiin. Tekstiviestiä saapuneesta lähetyksestä ei tullut, vaan noutoilmoitus tuli paperilla etanapostina. Tässä tulos. Lippia on mennyttä, ehkä rosmariinikin. Oregano ja timjami näyttäisivät selvinneen reissusta.

Vika ei tosiaankaan ole Postin eikä kukkakauppiaan. Unohdin vain yksinkertaisesti seurata asiaa.Samassa paketissa tuli myös kolme jouluruusua. Ne olivat erittäin hyvissä voimissa ja isommissa multapaakuissa. Ihan käteviä nuo Kodin kukkien pakkaukset kuljetuksia ajatellen. 


Tässäpä nämä selvinneet yrtit nyt sinnittelevät ruukuissaan. Toivottavasti menestyvät.Omenapuun oksissa maljakossa lehdet avatuvat hitaasti, mutta  varmasti. Kesää kohti mennään ja valoa totisesti nyt riittää. Hienoa!

8 kommenttia:

 1. No voihan unohdus. Tosin ei tuo lippia ihan toivottomalta näytä samoin kuin ei timjamikaan, joka on kyllä aika sitkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, huomasin, että tekstissä olivat yrtit menneet sekaisin :) Siis tuo kituva on rosmariini. Timjami voi hyvin :) Lippian kohdalla luovutin.

   Poista
 2. Miksei sulle tullut tekstaria? Kyllä nykydigiaikana pitäisi edistyneemmät keinot olla niin myyjällä kuin kuljettajallakin ettei asiakkaan tarttis monta kertaa päivässä käydä netistä tarkistamassa! Itse en olisi noin suopealla mielellä, kun virhe ei tod. ollut sun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauppiaalta tuli tekstari, että lähetys on lähtenyt ja seurantakoodi. En vain muistanut seurata. Enpä tiedä, miksi Posti ei tekstaa :). Mutta ei jaksa kaikesta pulttailla.

   Poista
 3. Toivotaan, että saat hyvät kasvit, jotka sitten tuovat iloa kesällä. Kyllä on ihanaa, kun kevät tulee. Hyvää alkanutta huhtikuuta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää kevään jatkoa sinullekin, kesä totisesti on tulee tarpeeseen.

   Poista
 4. harmi juttu! Onneksi edes osa selvisi.

  VastaaPoista
 5. Voi, toivotaan, että yrtit tokenevat. Ite en ole sujunut yhtään siemenen siementä laittamaan kasvamaan. Tää on harvinaista, pakko ottaa kohta niskasta kiinni ihteäsä ja hankkia multaa ainaki.

  On se ihanaa nähä vihreää vaikka vaan maljakossa :)

  Mukavaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista

Mukavaa, että vierailit Toimelassa. Kaikki kommentit ovat tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...