sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Hankintoja


Mikähän siinä on, että keväällä puutarhamyymälässä mopo karkaa niin helposti käsistä? Kävin torstaina aamulla suorittamassa viimeiset opiskeluun liittyvät tutkinnot ja kirmasin lähimpään puutarhakauppaan kuin vasikka kesälaitumelle.

Tuli ostettua puisia kukkalaatikoita, puutarhatuolin pehmusteita, koreja, purkkeja, nurmikon reunusnauhaa...ja kasa patioruusuja, kun vanhat eivät näytä selvinneen viime talvesta kukkapenkissä.

Enempää ei autoon olisi mahtunutkaan. Onneksi on pieni auto. Mitä lie olisin hamstrannut, jos autoon olisi enemmän mahtunut :).

Kotona nostelin tavarat autosta ja katselin pihaa, joka kaipaa kovasti lapion ja kuokan heiluttelijaa. Ehkä ruusut ja kukkapurkit olisi ehtinyt hankkia vähän myöhemminkin ja keskittyä nyt perustaviin töihin. Esimerkiksi kasvimaan uudisrakentamiseen ja kukkapenkkien kuokkimiseen.

Ovatpahan valmiina, kun kesä kunnolla saapuu. Itä-Suomessa se näyttäisi jo olevan, mutta meillä täällä lännessä on ollut oikein "helluntaipohojaset" eli kylmää ja sateista.

6 kommenttia:

 1. Hurmaavat hankinnat! Itse olen vasta pari kertaa uskaltautunut puutarhamyymälään juurikin tuosta "mopon karkailusta" johtuen. Vähän niinkuin laput silmillä menty ja vain tarpeellinen hankittu.
  Ostit kyllä kauniita ruusuja. Toivottavasti ilmat tästä muuttuvat paremmin istuttamiselle sopivaksi. Toisaalta tämän päivän jatkuva vesisade on saanut penkit rehottamaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina jotain on pakkokin hankkia. Heräteostoja tulee vain turhan helposti.

   Poista
 2. Keväällä on kaikki kuin uutta, puutarhatarvikkeetkin. Onhan se sielulle hyvä päästä talven uurastuksen jälkeen hieman ostoksille. Ei kuitenkaan keulinut, hyödyllisiäkin ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, siis siitä että "ei kuitenkaan keulinut". Eiköhän näille käyttöä löydy, kun saa ensin maat ja mannut käänneltyä.

   Poista
 3. Jeps, puutarhamyymälät ovat vaarallinen paikka:)

  VastaaPoista

Mukavaa, että vierailit Toimelassa. Kaikki kommentit ovat tervetulleita!