maanantai 22. tammikuuta 2018

Arktista

 
Viikonvaihteen paukkupakkasissa oli vaikea uskoa sääennusteita. Lupailevat loppuviikolle vesisateita. Mieluummin pitäisin paukkupakkaset ja silmiähivelevän kauniit talvimaisemat.


Lenkkipolku muistuttaa joulukorttia. Joskus ajattelee, kun tällaisia tauluja katselee, että ei oikeasti voi olla tuon näköistä. Kyllä voi!


Kuurankukat koristivat viikonloppuna kesämökin ikkunaa. Vanha, alkeellinen mökki on talvet omillaan, vähän lohduttoman näköistä.


Meren jää on kovasti rosoista ja röpöläistä. Jäätelejä on paljon. Voi olla, että tänä talvena ei tule kovinkaan hyviä jäähiihtokelejä. Kävellen siellä jo pääsee, olipa joku aurannut tietäkin. Jää nähtäväksi, miltä maisema näyttää luvattujen vesisateiden jälkeen.

6 kommenttia:

 1. No, kuvat ovatkin ihan kuin postikortista. Todella kaunista.

  VastaaPoista
 2. Kyllä, kuin postikorttia! Huikean kaunista. Paukkupakkasista en tykkää, mutta vielä vähemmän vesisateista tammikuussa.

  VastaaPoista
 3. Todella kauniita talvikuvia! On ihan kuin postikortteja, voisit teettää niitä kuvistasi. Nautitaan nyt näistä pakkaspäivistä, ei näitä ikuisuuksiin kestä! Hrrr... -25 C!

  VastaaPoista
 4. Hienot on maisemat ja saa nähdä kuinka liukasta tulee kun lauhtuu niin nopeasti. Me olemme käyneet mökillä joka viikko mutta saa nähdä miten on mökkitiet siellä liukkaat. Hyvää alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 5. Arktista täälläkin, yöllä oli -27 pakkasta, nyt -16.

  VastaaPoista

Mukavaa, että vierailit Toimelassa. Kaikki kommentit ovat tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...