keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Arpaonni suosi


Yhden käden sormilla ovat laskettavissa kerrat, jolloin arpaonni on minua elämäni aikana suosinut. Silti osallistun harvakseltaan arvontoihin. Yllätys olikin mieluisa ja suuri, kun voitin Tarjan Parasta aikaa -blogin arvonnasta siemeniä!

Kirjekuoresta löytyi Pear shaped yellow -tomaattia, erittäin vanhaa lajiketta, jonka luvataan tuottavan valtavan määrän keltaisia pikkutomaatteja sekä White Egg -munakoisoa ja Dorset Naga black -chilipippuria. Tuo chilipippuri on pussin mukaan yksi maailman tulisimmista, hui!  Hedelmiä kerätessä pitää ohjeen mukaan käyttää käsineitä.

Kaikki ovat minulle uusia tuttavuuksia. Jokohan nyt joutuu lähtemään kasvihuoneen ostoon. Ainakaan munakoiso tai chilipippuri eivät menestyne avomaalla. Hmm, jokin järjestely on tehtävä, että pääsee näitä kokeilemaan. Tai chilipippuri ehkä menestyisi myös sisällä ikkunanlaudalla.

Mielenkiintoisia aikoja on tulossa, mutta vielä ei siltä näytä. Elämme sydäntalvea, lunta ja pakkasta riittää. Kiitos joka tapauksessa Tarjalle!

12 kommenttia:

 1. No sittenhän tuo voitto tuli oikeaan paikkaan. Onnittelut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus se aurinko paistaa risukasaankin vai miten se meni.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kyllä, tulee kokeiltua sellaistakin, jota ei olisi itse ymmärtänyt hankkia.

   Poista
 3. Onnea voittajalle! Sinulle on tulossa mielenkiintoinen kevät kun alat viljelemään Chiliä, Munakoisoa ja Tomaatteja. Keltaiset pikkutomaatit on tosi hyviä, niitä minullakin on ollut. Suunnittelen laittaa sinulle haastetta jonka julkaisen perjantaina käyhän sitä sitten kurkkaamassa jos kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täytyypä käydä katsomassa huomenna, mitä haastelet.

   Poista

Mukavaa, että vierailit Toimelassa. Kaikki kommentit ovat tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...