sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Kevättä ja tyrskyä

Ihmeellisen lämmin viikko takana, parhaimmillaan lämmintä oli kahdeksan astetta, eikä lumesta tietoakaan. Perjantaina rupesi kunnolla kevättämään ja tulin koristaneeksi porraspäätä.



Kyllä piristi. No, lauantaina tuuli yltyi ja pakkanen kiri iltaa kohti kuuteen miinusasteeseen. Yöksi piti otta kukat sisälle ja eteisessä ne saivat viettää koko sunnuntaipäivän. Luntakin sateli pieni kerros. Maa on nyt valkoinen.Jäistä ei ole tietoakaan, vaan meri velloo vapaana rantoja myöten. Lauantaina Ohtakarissa vaahtopäät löivät jo iltapäivällä pohjoispäähän ja tuuli sen kuin yltyi.


Luonto koettelee, vilkuttelee kevättä ja sitten antaa kylmän ja tuulen taas kunnolla ravistaa. Ei auta kuin odotella. Vastahan nyt on maaliskuun puoliväli, joten vielä saatamme nähdä kinoksiakin.

4 kommenttia:

 1. Voi miten kiva kuva Ohtakarista. Mieli odottaa jo malttamattomana kesää ja lomaa, sekä noille niin tutuille ja rakkaille rannoille pääsyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mutta aikamoisen kylmä viima siellä vielä kävi. Joudutaan jonkin aikaa odottelemaan kesää. Toisaalta meri on hieno kaikkina vuodenaikoina.

   Poista
 2. Minun narsissini taisivat paleltua viime yönä, sillä meillä oli -12 pakkasta, enkä muistanut ottaa kukkia sisään. Talvista on, mutta onneksi vasta maaliskuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin oli aamulla -13 astetta, joten kukat jäivät päiväksikin sisälle. Eipä tämä mikään yllätys ole, ihan ajankohtaan sopivaa säätä.

   Poista

Mukavaa, että vierailit Toimelassa. Kaikki kommentit ovat tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...