Saatiin lopulta paljonpuhutut elokuun samettiset illat. Pohjanmaallakin alkavat illat pimetä, mutta kesäkukat ovat vasta innostuneet elämästään lämmön myötä. Toivottavasti lämpöä vielä riittää pitkälle syksyyn ja ehdimme nauttia kukinnasta.
keskiviikko 26. elokuuta 2015
Avomaankurkun kypsyys
Saatiin lopulta paljonpuhutut elokuun samettiset illat. Pohjanmaallakin alkavat illat pimetä, mutta kesäkukat ovat vasta innostuneet elämästään lämmön myötä. Toivottavasti lämpöä vielä riittää pitkälle syksyyn ja ehdimme nauttia kukinnasta.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ainakin minä tykkään poimia kurkut melko ohutkaisina, hyvin paksuina niiden maku on minusta vähän kitkerä.
VastaaPoistaJep kovin isoksi ei kannata antaa kasvaa! Olen kyllä huomannut, että kitkeryys ei välttämättä ole koosta kiinni. Joskus hyvin pienikin voi maistua niin pahalta että puistattaa ja toisaalta iso taas olla makoisa, joskin siemenet voivat silloin jo vähän tuntua syödessä. Kitkeryys voi myös vaihdella ykden kurkun eri kohdissa. Toinen pää voi olla paha ja toinen ei:)
VastaaPoistaKiitos vinkeistä Sussi ja Minna :). Maistettu on ja oikein hyvältä maistui. Ei ollenkaan kitkerää, ainkaan vielä tai ainakaan tämä ensimmäinen kipale.
VastaaPoistaKauniita kukkia sinulla on vielä elokuun lopussa. Kiva kun vielä on joitakin kukkia kukassa. Blogissani on arvonta, arvonnan kohteina on pari puutarhakirjaa. Käyhän kurkkaamassa ja osallistu arvontaan.
VastaaPoistapihakuiskaajanpuutarha.blogspot.fi
Mukavaa viikonloppua sinulle!
Kiitos. Täytyypä käydä katsomassa.
PoistaHyvältä ja sopusuhtaiselta näyttää kurkkusi ja värin perusteella ainakin poimittavalta. Kuten jo tosin taisit tehdäkkin. Mukavaa viikonloppua.
VastaaPoistaKiitos, hyvää venetsialaisviikonloppua sinullekin, vaikka siellä etelässä taidat nyt ollakin.
Poista