sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Aamurusko päivän...pilaa!Tänä aamuna sain herätä upeaan auringonnousuun ja aamuruskoon. Aurinko paistoi matalalta tulipallona ja värjäsi kaiken hehkuvan oranssiksi. Ruskotus kesti vain hetken, sen verran kuitenkin, että ehdin kameraan tallentaa.


Vanha kansa sen jo tiesi, että aamuruskosta ei seuraa mitään hyvää loppupäivälle. Iltarusko päivän kaunistaa, mutta aamurusko, se on kansan viisauden mukaan päivän... - no sanotaan suoraan - päivän paska.

Sanonta piti jälleen paikkansa. Taivas peittyi pian auringonnousun jälkeen paksuun pilviverhoon ja alkoi pyryttää. Koko päivän on tuullut ja tuiskuttanut. Sinnikkäästi kävimme pienellä kävelylenkillä rantamaisemissa, vaikka kinoksessa jouduimme kahlaamaan.

Mutta aamulla oli kaunista.... Loppupäivä kului kotoisasti vaaleita joulupipareita ja juustosarvia leipoessa. Mukavaa, että ensi viikolla on itsenäisyyspäivä ja työviikko katkeaa juhlavasti.

10 kommenttia:

 1. Harmi että aamurusko pilasi päivän! Kuvassa se näyttää vastustamattoman kauniilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se OLI todella kaunis, mutta ruskoa seurasi pyry.

   Poista
 2. Upeat kuvat! Sitä pyryä riitti sitten meillekin saakka, ja jatkuu yhä. Täälläkin on paistettu pipareita ja suolaista torttua, aamulla vielä jatketaan. Huomenaamuna täytyy myös mennä ahkerana lumitöihin, että synttärivieraat pääsevät portaita sisälle. Oikein ihanaa juhlapäivää ja arjen katkaisijaa teillekin!

  VastaaPoista
 3. Kuvissa näyttää aivan kuin metsä olisi liekeissä. Onneksi ehdit ottaa nämä hienot kuvat.
  Tuo vanha sananlasku on minullekin tuttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoja liekkejä ihmettelin itsekin. Eikä kuvaa ole edes käsitelty. Ihmeen voimallinen ja lyhyt valohetki.

   Poista
 4. Onpa upeita kuvia. Hieno hetki kuvaukselle. - Blogissani on puutarhakirjojen arvonta, käyhän kurkkaamassa. - Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. upeat kuvat ja näkymä joka tapauksessa

  VastaaPoista

Mukavaa, että vierailit Toimelassa. Kaikki kommentit ovat tervetulleita!