lauantai 15. huhtikuuta 2017

Luonnon taidetta
Luonto rakensi taas yllätyksiä ja näytti voimansa. Tiistain myrsky kasasi meren rantaan Himangan ja Lohtajan edustalle "jäävuoret" salamannopeasti, yhdessä yössä. Kansa on pääsiäisen aikaan vaeltanut ihmettelemässä ja kiipeämässä toistakymmentä metriä korkeita jäärovia ylös ja ala.Tällaiset röykkiöt eivät ole ennen näkemättömiä, mutta harvinaisia kuitenkin. Onneksi mökit säästyivät, vaikka läheltä piti. Jäillä on valtava voima, nostavat hetkessä isotkin kivet paikoiltaan.


Raikas ja hyvä lenkkeilykeli, vaikka tuuli olikin kylmää. Piti pukeutua kuin napajäätikölle ja siltähän se näyttikin :).

Ihmettelen, että pääsiäisenä sää on useimmiten kylmää ja taivaalta sataa jos mitä. Riippumatta siitä, juhlitaanko pääsiäistä maaliskuussa vai huhtikuun puolivälissä.

Pääsiäisen vietto on jo hyvällä mallilla. Trullit ovat tyhjentäneet munakoria ja koristellut vitsat täyttäneet maljakon. Tuoreena ja terveenä on hyvää jatkaa pyhien pitoa.

7 kommenttia:

 1. Hurjat jääröykkiöt. Kuvat taitavat olla Ohtakarin edustalta?

  VastaaPoista
 2. Ohtakarista ovat. Myös Himangan edustalle syntyi näitä jääröykkiöitä. Muistelevat, että 40 vuotta sitten viimeksi olisi tällaisia nähty. Minä en kyllä muista.

  VastaaPoista
 3. Huikeaa luonnon voimaa ja samalla myös omanlaistaan kauneutta.

  VastaaPoista
 4. Tästä näin fb:ssa myös kuvia. Aika erikoinen teos. Luonnonvoimat ovat jyllänneet tosissaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Ja tänään paikalliset ja merivartiosto ovat huolestuneet kansainvaelluksesta röykkiöille. Asiaa tuntemattomat ovat rynnineet jäille, jotka saattavat olla jo vaarallisen pettäviä. Itse en uskaltanut kuin rannalta katsella.

   Poista

Mukavaa, että vierailit Toimelassa. Kaikki kommentit ovat tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...