sunnuntai 22. lokakuuta 2017

KimppujaPihapuuhat ovat jääneet viime viikkoina vähiin, sattuneista syistä. Vähän olen etupihaa haravoinut ja kerännyt jorinin mukulat suojaan pakkasilta. Muuten kaikki on vaiheessa, toivottavasti talvi odottaa vielä hetken.

Ulkoilun sijasta olen leikkinyt floristia. Rakentelin kimppuja juhlapöytiin osin pihan, osin metsän antimista sekä reilun kaupan ruusuista.Mukavaa puuhaa. Ja vuorenkilpi on monipuolinen koristekasvi!Kimppujen tekeminen oli mukavaa, vaikka kyseessä olikin surujuhla. Isäni, 79 vuotta, nukkui pois sairastettuaan pitkälle toistakymmentä vuotta. Isän näköistä muistojuhlaa vietettiin eilen. Haudalla oli kuulas syyssää ja kukkakummusta tuli niin kaunis, että sekin melkein itketti.

Toivottavasti säilyvät jonkin aikaa, että voin käydä ihailemassa tätä hetken loistoa. Hautausmaan vieressä kun asun. Takana on tunteikas viikonloppu, paljon sukulaisia ja ystäviä, omat lapset kotona käymässä ja muutama päivä vapaata töistä. Nämä ovat niitä elämän hetkiä, jotka jäävät mieleen ja joista lopulta saa myös voimaa, kaiken surun keskellä.

12 kommenttia:

 1. Voimia suruaikaan <3 *halaus* Kauniita kimppuja olet tehnyt!

  VastaaPoista
 2. Osanottoni. Vuorenkilvet on tosiaan monipuolinen kasvi sitä voi kaivaa jopa lumen alta ja veteen päästyään virkistyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Enpä ole kokeillut lumen alta kaivella, mutta tänään melkein olisi jo voinut.

   Poista
 3. Lämmin osanotto. Kiva lukea sinun blogia!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osanotosta. Ja mukava, jos löytyy sopivaa luettavaa.

   Poista
 4. Osanottoni. Kauniita ovat kukkaset ne surussa lohduttakoon Inkeri puutarhurintytär

  VastaaPoista
 5. Kiitos. Kävin blogissasi, hienoja kuvia sinulla puutarhurintytär.

  VastaaPoista

Mukavaa, että vierailit Toimelassa. Kaikki kommentit ovat tervetulleita!