perjantai 30. maaliskuuta 2018

Ihana pääsiäinen


Pakko on jälleen ihmetellä ajan nopea kulumista. Juurihan meillä oli joulu ja nyt on pääsiäinen. Ihanaa, että on. Muutaman päivän juhlapyhäputki katkaisee mukavasti arjen kiireen ja aikataulutetun elämän. On mukava nähdä jälkikasvua, laittaa hyvää ruokaa, lukea ja ulkoilla kunnolla.

Maailma on nykyisin avoinna 24/7 ympäri vuoden. Ihmiset odottavat ja olettavat, että palvelu pelaa aina ja joka paikassa. En voi ymmärtää. Ihan hyvin saisimme sapuskat hankituksi, vaikka muutaman juhlapyhän vuodessa rauhoittaisimmekin. Hengähdystaut ovat tarpeen myös palveluammateissa työskenteleville.

Hoitoala on eri asia, sen on pakko pelata myös juhlapyhinä, mutta kauppoihin minun ei ole pakko päästä joka päivä. Tiedän potkivani turhaan yleistä trendiä vastaan, mutta potkin silti.

No niin, tästähän tuli tällainen yhteiskunnallinen marina. Siitä huolimatta oikein rentouttavaa pääsiäistä! Nautitaan keväästä ja toisistamme ja kiireettömästä oleilusta. Kerätään voimia pyhien jälkeiseen arkeen. Toimelassa ovikukko toivottaa toki tervetulleeksi joka päivä, olipa pyhä tai arki.

11 kommenttia:

 1. Ihana ovikoriste!
  Täälläkin pääsiäinen pyritään rauhoittamaan kaikelta kiireeltä, arki on senverran kiireistä. Kaupassa ei tarvitse käydä joka päivä, vähempikin touhottaminen riittää.
  Oikein ihanaa, aurinkoista ja kaikinpuolin rentouttavaa pääsiäistä myös sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toivotaan, että yhtä hienot ulkoilusäät jatkuvat kuin tänään.

   Poista
 2. Hyvää ja aurinkoista pääsiäistä ja pitkäperjantaita.

  VastaaPoista
 3. Hyvää pääsiäisen aikaa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Olisi ihan mukava, jos pyhäpäivät rauhoitettaisiin ja saisi hengähtää arjen kiireiden keskellä. Ehdittiin sitä ennenkin kauppa-asiat hoitaa vaikka kaupat ei olleet iltamyöhään asti auki saatikka sitten sunnuntaisin ollenkaan. Vaikka itse työskentelen kaupan alalla niin mielelläni soisin meille muutamat pakolliset vapaat sen vuoden ainoan, joulupäivän, lisäksi.
  Ihanaa pääsiäistä sinulle ♥

  VastaaPoista

Mukavaa, että vierailit Toimelassa. Kaikki kommentit ovat tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...