torstai 14. huhtikuuta 2022

Hyasintintuoksuista pääsiäistä!

 
Olen tähän saakka mieltänyt hyasintin joulukukaksi ja sen tuoksun joulun tuojaksi. Viime vuosina hyasintti on alkanut omaan nenään tuoksahtaa sisällä turhankin voimakkaalle, mutta kuinka ihanan keväiseltä sen tuoksu tuntuukaan pääsiäisenä kasvihuoneessa!
 

 
Talvi on ollut pitkä ja lunta riittää kinoksiksi asti edelleen kasvihuoneen ympärillä. Mutta sisällä on päivällä auringonpaisteessa jo yllättävän lämmin. Pikkuhiljaa alkaa kevät pyrkimään rintaan.
 
 
Tänä vuonna pääsiäinen vietetään Toimelassa matalalla profiililla ja vanhat koristeet kaapista kaivellen. Tyttären vuosia sitten maalaamat munat pääsivät myös kasvihuoneen koristeiksi.
 

Kevätkylvöt ovat pitkälti jääneet tekemättä, mutta rairuohoa sentään sain aikaiseksi vanhan kanaemon asuinsijaksi. Rauhallista, aurinkoista ja rentouttavaa pääsiäistä kaikille!

5 kommenttia:

 1. Kevätkukat on ihania, ja keltaiset juurikin kuuluu pääsiäiseen.
  Mukavaa pääsiäisenaikaa🐓🐔🐣🐥

  VastaaPoista
 2. Rentouttavaa ja kukkaisaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. Vaaleankeltainen hyasintti on kyllä söpö eikä siitä tule yhtään jouluinen fiilis niin kuin muista väreistä. Meillä jäi rairuoho kylvämättä, kaikkea muuta on sitten siitäkin edestä. Muutaman tipun laitoin ihan vain huonekasvien ruukkuihin ja herneenversoastiaan :D Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 4. Hyasintin tuoksun sietää huomattavasti paremmin ulkona tai kasvihuoneessa. Sisällä se saa silmät vuotamaan. Keltainen hyasintti on tosi nätti.
  Hyvää pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista
 5. Hyvää pääsiäistä! Onpa vaaleankeltainen hyasintti todella soma.
  Blogissani on sinulle haaste!

  VastaaPoista

Mukavaa, että vierailit Toimelassa. Kaikki kommentit ovat tervetulleita!