sunnuntai 14. elokuuta 2016

Aleo kukkii ulkona


Ihminen sokeutuu omaan lähiympäristöönsä. Viikonlopun aikana olen ehkä sata kertaa kulkenut portaista ulos ja sisään aloeistutuksen ohi. Tarvittiin silti vieraita Helsingin Jätkäsaaresta näyttämään, että kappas, aloe vera työntää ulkona kukkanuppua. Eipä ollut osunut nuppu silmään.

Joskus vuosia sitten aloe on kukkinut minulla sisällä olohoneen ikkunalla. Jo useampana kesänä olen siirtänyt vanhimman ja suurimman aloen ulos, mutta nuppua saati sitten kukkia ei ole näkynyt. Nyt näkyy. Mielenkiinnolla odotan oranssin kukkatähkän puhkeamista.

Ei tämä kesä ehkä ole kovin huono ollut, kun aloe verakin jaksaa kukkia viitosvyöhykkeellä :). Nyt ei sitten mitään elokuun yöhalloja, kiitos!

6 kommenttia:

 1. Voihan harmi,taitaa olla liian myöhäistä tälle kesälle laittaa aloet ulos. Unohdin kokonaan. Nyt sitten odottelen sinun aloenuppusi avautumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi kesänä sitten. Minäkään en muistanut kantaa joulu- ja marraskuun kaktuksia vintiltä pihalle :).

   Poista
 2. Mielenkiinnolla odotan minäkin aloenuppusi aukeamista, en ole koskaan nähnyt aloen kukkivan. Blogissani olisi sinulle tunnustus/haaste.

  VastaaPoista
 3. wau! Odotan myös kiinnolla, miltä aloen kukka näyttää. En ole koskaan nähnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hienolta se näyttää ja sopiikin paremmin ulos. Sisällä oli koko olohuoneen ikkuna "mesipärskeissä", kun aloe kukki muinoin.

   Poista

Mukavaa, että vierailit Toimelassa. Kaikki kommentit ovat tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...