maanantai 8. maaliskuuta 2021

Naistenpäivän löytöjä multapurkeista


Aurinkoinen oli naistenpäivä ja ihanasti piristävät hankien keskellä värikkäät krysanteemit. Toivottavasti teillä kaikilla on ollut hyvä päivä! Minulla oli etätyöpäivä, mutta iltasella kävin nautiskelemassa hienosta ulkoilukelistä.Hämmästelin myös pikkuriikkisiä ahkeraliisan alkuja. Usko on taas koetuksella. Mahtaako noista tosiaan kasvaa purkin täyttäviä kukkia? Maasta se pienikin ponnistaa.Kelloköynnökset ovat toista maata. Hyvä ihme kuinka pontevina ne jo puskevat kohti aurinkoa!


Ananaskirsikat kuuluvat myös kääpiösarjaan, ainakin tässä vaiheessa. Kun nyt vähän kasvaisivat, että pääsisi koulimaan taimet.Paprikat puolestaan kasvavat ihan eri tahtiin ja voimakkaina. Uskon, että nämä taimet pärjäävät haastavissakin olosuhteissa, kun tällaisen Siperian talven keskellä jaksavat noin hienosti itää.

Tässäpä naistenpäivän taimipäivitys. Ensi viikonloppuna ehkä pääsen koulimishommiin.

2 kommenttia:

  1. Kauniit krysanteemit , minäkin ostin kaksi valkoista ruukkua ja yhden orkidean. Nyt tuntuu että pitää saada jotain kaunista ja kukkivaa ympärille.
    Pontevasti sinulla tosiaan pikkuiset jo kurkkivat ruukuista. Minulla on muutama shilin alku ja ne vain jurottavat. 😥

    VastaaPoista
  2. Kauniit krysanteemit! Pienestä ne taimet liikkeelle lähtevät ja ennen pitkää (melkein) kaikista varttuu kukkivia kasveja. Hauska kun jotkut taimet ovat heti alussa rotevia ja toisia pitää melkein suurennuslasilla etsiä mullan pinnalta. Minulla lilliputtisarjaa edustavat tänä keväänä lobeliat. Aurinkoisia maaliskuun päiviä!

    VastaaPoista

Mukavaa, että vierailit Toimelassa. Kaikki kommentit ovat tervetulleita!